Mijn favoriete haarproducten van November zijn:

  1. Andrélon heat protect spray
  2. Garnier Ultra Doux vergine olijfolie shampoo
  3. Garnier Ultra Doux olijfolie crèmespoeling

Mooi haar vraagt vaak goede verzorging en tijd, daarom besteed ik redelijk veel tijd aan het zoeken naar goede haar producten.  Onlangs zag ik in de Cosmopolitan reclame staan over de nieuwe shampoo van Garnier.  Ik ben deze gaan halen om te testen en ben er zeer tevreden over.

Garnier Ultra Doux met vergine olijfolie zonder parabenen: werkt goed voor zeer droog, kwetsbaar en beschadigd haar. Het geeft direct een mooi resultaat na het wassen van je haar, meer glans en een lekkere geur. Je haren worden er ook zachter door, perfect voor meisjes met krullend droog haar. Ik gebruik het in combinatie met de conditioner voor dat tikkeltje extra.

Een product dat ik iedereen zeker aanraad is een heat protect spray.  Als je vaak gebruik maakt van een stijltang of haardroger kunnen deze door de hitte je haar gaan beschadigen en dat wil je niet.  Een heat protector beschermt je haar bij het stijlen en drogen. De heat protector dat ik gebruik is die van Andrélon, het heeft een lekkere geur en het geeft een mooie glans aan je haar.

Producten hoeven niet altijd duur te zijn om goed te zijn.

 

 

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.