Hi allemaal, fijn om na even niets gepost te hebben terug te kunnen keren met een leuke post.

In deze blogpost ga ik het hebben over een shampoo en conditioner vrij van sulfaten en parabenen. In de tittel kunnen jullie al zien over welk merk het gaat “NAK” uiteraard. NAK is een bekend Australisch merk, dat zich vooral richt op de professionele sector. Gelukkig kunnen wij als consument deze ook aankopen. Wil je meer over dit merk te weten komen? Lees hieronder dan verder.

Shampoo

Doorheen de jaren heb ik mijn haar heel erg vaak gekleurd, van bruin naar blond, van blond naar bruin dit zorgde ervoor dat mijn haar helemaal beschadigd werd. Tijdens de quarantaine stond ik er bij stil dat ik meer zorg voor mijn haar wil dragen. Daarom begon ik naar youtube filmpjes te kijken en ging ik op zoektocht naar goede haarproducten. Toen kwam ik de haarlijn NAK tegen.

Wat mij het meest opviel was dat het een vegan haarlijn is, maar wat houdt dit in zo een vegan haarlijn? Een vegan haarlijn betekend dat de producten allereerst sulfaten en parabenen (SLS) vrij zijn en dat deze producten niet op dieren getest worden super toch! Ik was juist opzoek naar een SLS vrije shampoo en conditioner daarom koos ik uiteindelijk voor dit merk.

De ingrediënten dat zowel in de shampoo als in de conditioner zitten zorgen ervoor dat je haren super zacht worden en makkelijk door kambaar blijven. Ik heb gekozen voor een verzorgende conditioner en een hydraterende shampoo deze combinatie werkt het best voor mijn haartype. Hier een voorbeeld van de ingrediënten dat in de shampoo en conditioner zitten.

Kokosnoot olie, aloë vera, rijst proteïne en peer extract.

Waar ik van versteld stond is dat deze shampoo heel erg goed schuimt, voor een SLS vrije shampoo te zijn. In beide flessen zit 375 ml hiermee kan je het wel redelijk lang doen naar mijn mening.

Conditioner

De conditioner is geschikt voor droog, beschadigd of gekleurd haar. Het verzorgd je haar en het beschermt. Ook gaat het kleur vervaging tegen wat super is al je gekleurd haar hebt.

Op de achterzijde van elke fles vind je een gebruiksaanwijzing, zo zegt het dat je de conditioner best 1 à 5 minuten laat intrekken en vervolgens goed afspoelt.

Waarom heb ik voor deze shampoo en conditioner gekozen?

Je haar is iets dat je volledig maakt vind ik. Mooi haar, daar dromen we allemaal van daarom is het belangrijk om het goed te onderhouden met de juiste producten voor jouw haartype. Ik ben super blij met deze producten ze maken mijn haar volumineuzer, het breekt minder, en het glanst heel erg mooi. Bovendien ruiken beide producten heerlijk.

NAK YOUR HAIR CARE

Yani

Reacties zijn gesloten.