De eerste maand van het jaar 2018 is achter de rug en dus tijd om mijn favorieten van voorbije maand in de spotlight te zetten.  Mijn favorieten van januari zijn de Rainpharma producten, gemaakt voor ieder huidtype. De namen van de producten volgen de letters van het alfabet, van A tot F.  In maximaal zes  stapjes tover je een stralende huid tevoorschijn. Hieronder vind je enkele kenmerken van de producten:

  • Hypoallergeen
  • Dermatologisch getest
  • geschikt voor veganisten
  • vrij van agressieve bewaarmiddelen
  • niet getest op dieren
  • lokaal geproduceerd

Over het algemeen vind ik deze travel sized kit geweldig. In de kit zit een boekje met alle uitleg over de productjes, op de achterzijde van de box vind je uitleg over de producten (A tot F).

Product a: Is een oil cleanser,  deze haalt alle make-up en overige talg restjes van je gezicht.  Wat ik zo geweldig aan de amazing oil cleanser vind is dat het niet prikt en heel goed smeert.  Deze is geschikt voor alle huidtypes.

 

Product b:  zachte gelaatsscrub, hiermee haal je dode huidcellen weg en wordt je gelaat weer super zacht

 

Product c: clay mask, deze klei masker haalt alle onzuiverheden van je gezicht, door zijn diep reinigende werking.  zeg welkom tegen een soft en smooth skin.

Product d: face wash is een gelaatsreiniger met bloemenwater zorgt voor een perfecte zuivere huid  die niet droog aanvoelt.

Product e: Is een zuiverende gelaatstoner, het verzorgt je huid na het in contact komen met water.

 

 

Product f: om af  te sluiten hebben we de 4 in 1 formule het is zowel serum, oogverzorging als dag- nachtcrème.

Persoonlijk vind ik dit de beste producten dat ik tot nu toe getest heb, ze zijn puur plantaardig en niet schadelijk voor de huid. Bovendien voelt mijn huid  verzorgd aan en niet droog na het gebruiken er van. Mijn favoriet is de amazing oil cleanser:  het is zo makkelijk om je make-up af te halen, ik heb geen last van een rode/ prikkelende huid.

 

 

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.