Sommige mensen kiezen om ‘s morgens hun verzorgings- routine toe te passen. Andere kiezen dan weer om dit ‘s avonds te doen, voor mij werkt dit ‘s avonds het best. Omdat ik dan meer tijd heb en mijn gezicht/ lichaam de nodige aandacht te geven.

In dit artikeltje ga ik het hebben over Darphin, twee weken geleden schreef ik me in voor een workshop om hun producten beter te leren kennen. Ze hebben een breed en diep assortiment en om mij wat wegwijs te maken kreeg ik een behandeling van een persoon dat al jaren gekend is met hun producten. Zo kreeg ik ook de geschikte producten mee voor mijn huidtype.

Ik zal beginnen met het product waar ik helemaal onderste boven van ben. Dit is de Darphin L’institut facial,

Reinig goed, reinig diep.

Het is een apparaat met twee verwisselbare borstels.

Wat doet het precies: ontgift de huid en reinigt diep, overtollige talg wordt verwijderd.

Gun jezelf een heerlijke massage.

Met het tweede kopstuk kan je jezelf een professionele massage geven, je huid krijgt er een mooie natuurlijke glans van. Het stimuleert ook de microcirculatie van de huid.

Start je werkdag met een verfrissende look.

De perfecte basis voor onder je dagcrème, dit is een serum gemaakt op basis van essentiële oliën uit citrusvruchten, cederhout en gember. Het zorgt voor een verfrissende look. Perfect voor iedere ochtend te gebruiken alvorens je, je werkdag start.

Vergeet je make-up er niet af te halen.

Je gezicht reinigen kan je met verschillende producten doen, maar toch gaat mijn voorkeur naar deze cleansing balm. Het bestaat uit een honingachtige balsem en essentiële oliën. Bovendien ruikt het goddelijk en haalt het de make-up er vlotjes van af zonder irritaties te veroorzaken. I love it!

Gun jezelf een “me time”.

Yani Reyes Garcia

Reacties zijn gesloten.